Kantoor

You are here: Home » Kantoor

Advocatenkantoor Danny Lavreysen is een jong en dynamisch kantoor dat in november 2015 werd opgericht door mr. Danny Lavreysen (°1989, Mol).

Mr. Danny Lavreysen, behaalde in 2012 zijn diploma van Master in de Rechten aan de Katholieke Universiteit Leuven.

Tijdens zijn rechtenstudies volbracht hij twee zomerstages bij het Lommelse advocatenkantoor MIVECO, alwaar hij de passie voor de advocatuur ontdekte.

Na zijn rechtenstudies startte hij vervolgens zijn stage bij het advocatenkantoor Partoens Van Haute aan de balie van Tongeren, waar hij zich bekwaamde in diverse rechtsmateries.

Sedert november 2015 is mr. Danny Lavreysen als advocaat-medewerker verbonden aan de Advocatenassociatie Geukens, waar hij zich voornamelijk specialiseert in aansprakelijkheidsrecht, verzekeringsrecht, verkeersrecht en letselschade.

Daarnaast richtte hij in november 2015 tevens zijn eigen advocatenkantoor op, waarbij hij zijn cliënteel een kwalitatieve juridische dienstverlening aanbiedt aan competitieve prijzen.

Het kantoor hanteert een no nonsense-aanpak en is steeds to the point. Bij behandeling van uw dossier kan u dan ook rekenen op een kordate en juridisch onderbouwde verdediging.

Daarnaast is mr. Danny Lavreysen tevens actief in het balieleven en zetelt hij reeds sedert 2013 als secretaris en verkozen lid van de Conferentie van de Jonge Balie Limburg (voorheen Tongeren).